Secondary menu

Vragenlijst waterstudie Limburg ((vollegronds)groenteteelt)

11/07/2013 - Landbouw Economisch Instituut - Wageningen UR

Het Landbouw Economisch Instituut (LEI, onderdeel van Wageningen UR) vraagt agrarische ondernemers deel te nemen aan een kort (15 minuten) anoniem onderzoek over droogte-adaptatiemaatregelen.

Voldoende goed water op het juiste moment is belangrijk voor de vollegrondsteelt in Limburg. Door middel van dit onderzoek wil het LEI inzichtelijk maken welke droogte-adaptatiemaatregelen groentetelers in Limburg interessant vinden en welke belemmeringen ze ervaren met betrekking tot het toepassen van deze maatregelen. Dit onderzoek wordt ook uitgevoerd onder groentetelers in Florida, waar al enige jaren subsidieprogramma's bestaan die boeren helpen om droogte-adaptatiemaatregelen over te nemen.

De resultaten van het onderzoek kunnen worden gebruikt om beleidsmakers te informeren over veelbelovende maatregelen, evenals de beste manier waarop u ondersteuning kunt gebruiken bij het overnemen hiervan. Daarom ondersteunt de LLTB deze studie en hoopt ze op veel respons.

De vragenlijst bereikt u via de volgende link: http://is.gd/Waterstudie_LimburgDeelname is anoniem.

Comments

Submitted by Wiel Berden (not verified) on
Hallo, bij opgave areaal lukt het niet om de arealen in te vullen, ligt dit aan mijn computer of aan mij? Gr. Wiel Berden.

Submitted by T.F. Bouwkamp on

Ik heb uw opmerking doorgestuurd naar het LEI (WUR).

Ik heb er zelf ook even naar gekeken. De getallen die u invult worden wel overgenomen. Het lijkt er alleen op dat de ingevoerde tekst een witte kleur meekrijgt. Als u de ingevoerde getallen/tekst in het betreffende veld selecteert (twee of drie keer achter elkaar klikken in het betreffende veld), dan ziet u de door u ingevoerde getallen/tekst (als geselecteerde tekst).

Submitted by Ilse van Dijl (not verified) on
Beste meneer Berden, Bedankt voor het melden van dit probleem. De tekstkleur stond inderdaad verkeerd ingesteld (op wit). Dit is nu aangepast. U kunt overigens op elk moment terugkeren naar de website en verder gaan met de vragenlijst vanaf het punt waar u bent gestopt. U hoeft dus niet overnieuw te beginnen. Vriendelijke groeten, Ilse van Dijl LEI - Wageningen UR